Gun jezelf een roos!

directorIn juni 2016 hebben we de Masterclass Roos van Leary afgerond aan de Leary Academy in Vught. Waarom deze Masterclass? De Roos van Leary is een prachtig en gemakkelijk toepasbaar instrument welke inzicht geeft wat er gebeurd aan actie > reactie in een gesprek. Herinner jij je een moment waarin je achteraf dacht: “dit had ik anders moeten doen of zeggen”?

Dan hebben wij voor jou/jullie de training “GUN JEZELF EEN ROOS” ontwikkeld.

Wij zijn op zoek naar mensen die het LEF hebben om deel te nemen aan de Try-out van “Gun jezelf een roos”. Met als doel op een interactieve manier te leren, hoe je in een situatie anders kan reageren en …… kan ervaren welk effect dat heeft.

Wie durft deze uitdaging aan?
Datum : Donderdag 24 november 2016
Locatie : Business Centre Berkoop te Oldeberkoop
Tijd : Training 9.00 – 12.30 uur. Inloop vanaf 8.30 uur
Kosten : Geen
VOL is VOL. Het maximum aantal deelnemers is 8.

Aanmelden kan via email, uiteraard kan bellen ook! Dan kunnen we eventuele vragen
meteen beantwoorden…..