Voorjaar, verwachting, vakantie!                  

lenteWAUW: wat is dit toch een prachtig seizoen en wat is de natuur zich volop aan het ontwikkelen. De sneeuwklokjes en krokus zijn uitgebloeid en moeiteloos gaat het bloeien door: narcissen, tulpen, Japanse kers, pinksterbloemen enzovoort. Na een ‘winterslaap’ mogen we weer genieten van het moois om ons heen.

Ook zijn we verwend met een mooie, zonnige en warme dag: terrasweer! We hebben dan graag de verwachting dat dit mooie weer doorzet…!

Opnieuw worden we geconfronteerd met de natuur en het weer dat steeds opnieuw zijn/haar eigen weg bewandeld. Is dit een teleurstelling of passen we ons aan? Op Facebook komen foto’s langs van mensen die op de camping in Nederland kamperen…… Thuis hebben wij de houtkachel aan….., om het verschil maar aan te geven :-)

Vakantie hebben, vrij zijn: op de camping, in een huisjes of in een hotel: de voorkeur is voor iedereen anders. Is het Nederland of in het buitenland: we hebben een keuze. Als we ons laten leiden door het weer…., kunnen we teleurgesteld raken. Als we zelf de regie pakken en wat van de vakantie maken….ondanks het weer…., genieten we toch!!

Wij wensen jullie een fijne vakantieweek én een mooie Koningsdag toe! Geniet ervan!!