Werk Energie Balans

balansKrijg jij energie van je werk en geeft  het je de voldoening en plezier die je voor ogen hebt?

 Zo niet, dan is het goed om eens te kijken hoe de balans is tussen de werkzaamheden die je verricht en de moeite die het je kost .Tussen wat je moet doen en wat je zou willen doen. Tussen de hoeveelheid tijd die je ergens aan besteed of te besteden hebt en wat het oplevert. Tussen dat waar je energie van krijgt en dat wat energie kost. Hoe vaak ben je tevreden over hoe de dag is verlopen? Heb je de dingen kunnen doen die je moest of wilde doen, of heb je het gevoel dat je vaak brandjes loopt te blussen?

En hoe is de balans tussen werk en privé. Kun je het werk loslaten zodra de deur achter je dichtvalt, of neem je dingen mee naar huis en blijft het in je gedachten. Heb je een baan van 9 tot 5 of werk je vaak langer dan zou moeten of dan je zou willen?

Deze  en nog veel meer  vragen zou  je jezelf kunnen stellen. Gemiddeld genomen brengen we  meer tijd werkend door dan  aan vrije tijd. Hoe mooi zou het daarom  zijn als je uit je werk energie  kunt halen in plaats van dat het alleen energie kost!

Wil je een goed beeld krijgen van je eigen balans in jouw werkzaamheden en de  balans tussen jouw werk en privé en wat je hier zelf aan zou willen veranderen, dan kunnen wij jou helpen.

 Ben je nieuwsgierig geworden neem  gerust contact met ons op:

 Jetske Oldenburger  & Maria Jansen

 info@apo-onzezorg.nl