Antistolling, rood met witte stippen, KABIZ

Herfst: het seizoen met veel en mooie kleuren in de natuur. Bladeren die verkleuren in allerlei tinten en zich klaar maken voor het volgende seizoen. Een tijd van het jaar om veel buiten te wandelen of te fietsen. Tijdens een wandeling in het bos op Vlieland kwam ik deze mooie paddenstoel tegen: rood met witte stippen, ook wel Vliegenzwam genoemd.

paddestoel

Mijmerend zong ik het liedje ‘op een grote paddenstoel…” toen ineens mijn gedachten naar Antistolling schoten. De nieuwe cursus die we binnenkort gaan geven. Het rode van de paddenstoel is ook de kleur van het bloed. De witte stippen kunnen vergeleken worden met eiwitten/fibrines: stoffen die nodig zijn voor de stolling.

Wat kan een menselijke geest toch creatief worden tijdens het buiten zijn.

En wat zijn we Apo-Trots op onze cursus Antistolling voor de professional: de apothekersassistent.

De cursus is KABIZ geaccrediteerd.

We hopen je binnenkort tijdens een cursus Antistolling te ontmoeten!