Passie & Plezier: WerkEnergieBalans

Website Schakel groen2bPassie betekent : “doen wat je graag wilt “ en daaraan verbonden is je natuurlijk talent “doen waar  je goed in bent”. Passie is de drijfveer in je leven . Wanneer je gepassioneerd bezig bent vergeet je vaak de tijd, je omgeving en soms zelfs jezelf. Het geeft je energie, motivatie en plezier. Het leuke is iedereen heeft een passie en bezit meerdere talenten!! Toch is het vaak lastig om aan te geven wat nu werkelijk je passie is. Omdat je er geen tijd voor hebt, omdat je het  hebt weggestopt,  omdat je er nog niet voldoende aandacht aan hebt kunnen/willen besteden…

Helaas zijn we vaak geneigd om vooral te kijken naar en te werken aan dat waar we (nog )niet goed in zijn. Omdat  de omgeving, de organisatie, of jij dat van jezelf  vraagt en/of verwacht. 

Hoe pakken wij dit aan?.  

Waarom zijn wij zo enthousiast over de Werkenergieanalyse®

 Omdat de WEA uitgaat van energiebronnen en balans.

Het instrument brengt feilloos in kaart waar de energiebronnen zijn binnen het werk en waar de energie wegvloeit. De bewustwording hiervan geeft een goed beeld over wie je bent en wat je wilt. Dát is de reden dat wij licentiehouder zijn geworden van dit prachtige instrument.

Hierdoor kunnen wij de analyse aanbieden en het begeleidende analysegesprek voeren.

De WEA is een analyse instrument dat eenvoudig online kan worden ingevuld. Deze ondersteunt je bij het zelfverzekerd en doelgericht sturen van jou carrière. Want alleen werk dit bij je past, geeft steeds weer plezier, energie en voldoening. Daar pluk je niet alleen in je werk maar ook in je privéleven de vruchten van!