Talent & Ontwikkeling: Talent

Website Schakel roodgeel 3bDoor te kijken naar je sterke punten en vooral tijd te besteden aan wat je leuk vindt en waar je goed in bent, ontstaat positieve energie, word je krachtiger, raak je meer overtuigd van je eigen mogelijkheden  en ervaar je uiteindelijk veel plezier en voldoening. Als persoon hebben we allemaal een fundament: waar komen we vandaan, waar zij we opgegroeid en welke opleiding hebben we gedaan. Dit betekent niet automatisch dat het een stevig fundament is, soms is het juist wankel en niet in evenwicht. Door bewustwording hiervan kunnen we hierin een keuze en een mogelijke verandering in brengen. Niet in het fundament zelf, wél door een eigen fundament te maken….!

We maken gebruik van de mogelijkheden binnen Apo-OnzeZorg.

  • Bijvoorbeeld door het individueel invullen van de Werkenergieanalyse®
  • Of door het aanbieden van de training “Gun jezelf een Roos”
  • …. Op maat gemaakte training in communicatie, bewustwording & gedrag

Nieuwsgierig geworden: neem vrijblijvend contact met ons op!