Krachtig in Teamwork: Fundament

Website logo 1aWorkshop Team “Heden en toekomst”. Elke organisatie heeft te maken met veranderingen in de werkzaamheden, als medewerkers en team ontkomen we hier niet aan. Toch is het niet altijd gemakkelijk om met de veranderingen om te gaan. In deze workshop ervaren jullie om veranderingen niet als belemmeringen te zien, maar deze juist om te buigen naar kansen. Tevens worden jullie je bewust van de eigen invloed hierop én de eigenverantwoordelijkheid hierin. In deze workshop werken we met activerende werkvormen waarin de verschillende talenten die een team heeft benut worden en het leereffect vergroot wordt.

Onze ervaring is dat deelnemers meer leren en met meer plezier leren én genieten van wat collega’s hebben gedaan.

Een AANRADER!

 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen je graag over onze manier van werken met de workshop “Heden en Toekomst”…!!