Wie zijn wij?

APO_168-kleur-klein APO_184-kleur-klein

Maatschap APO-OnzeZorg is een samenwerkingsverband tussen Jetske Oldenburger – de Vries van Apo Oars en Maria Jansen – Overbeek van Transapo.

Samenwerken om elkaar te versterken

Onze waarden zijn: authenticiteit, oprechtheid en  vertrouwen. Wij zetten onze waarden, dromen en talenten in als kompas voor APO-OnzeZorg.

Maria: Het is een feest om samen met Jetske te ondernemen.  Zij is van ons tweeën de inspirator.  Ze heeft vaak creatieve,mooie en bruikbare ideeën en neemt graag het initiatief. Daadkracht en lef zijn 2 kwaliteiten die ik in haar bewonder en waar nodig neemt ze de tijd en ruimte om de vraag achter de vraag te stellen. Mede door Jetske heb ik ervaren hoe fijn het is om te vertrouwen op je eigen kunnen..

Jetske: Maria is van ons tweeën de groepswerker pur sang! Als geen ander heeft Maria harmonie, samenwerken en vertrouwen geven hoog in het vaandel. Het is voor Maria vanzelfsprekend om altijd aan de ander te denken. Dit geeft binnen onze samenwerking balans. Ik heb van Maria geleerd dat samenwerken effectief is als ieder haar eigen kwaliteiten kan inzetten, complementair aan elkaar. Dit geeft binnen onze samenwerking balans.

Jetske en Maria: de kracht van onze samenwerking is: Wij vullen elkaar aan waar nodig en versterken elkaar. Uiteraard kunnen we ook van mening verschillen. Hierdoor ontstaat het evenwicht dat nodig is om de inspirator en de groepswerker allebeide optimaal tot zijn recht te laten komen. Eén en één maakt op deze manier echt drie…….

Apo-OnzeZorg: hét recept voor Adequaat Praktijkgericht Ontzorgen